ANSVARLIG FORBRUK OG PRODUKSJON

Det er foretatt vannprøver og gjort analyser samt utbedret avrenning av vann fra tømmertomter og vi har hatt fokus på å registrere utslipp og lekkasjer i vårt kvalitet- og varslingssystem.

Flere avdelinger har redusert mengden restavfall og samlet er mengden redusert med ca 80 tonn. Flere avdelinger har økt sin andel sortert avfall. 

Les mer om avfall her

I 2023 har vi ytterligere forbedret registrering av brensel i egenutviklet fyringsapp og alle avdelinger benytter nå applikasjonen. 

Les mer om bioenergi her

I 2023 har vi redusert innkjøpet av engangsplast med over 17 tonn og vår interørbehandling er blitt biobasert og med lavere klimapåvirkning. 
De sosiale og etiske sidene ved bærekraftarbeid blir mer systematisk ivaretatt i faste verdikjede-møter, og de viktigste leverandørene har i 2023 signert vår Supplier Code of Conduct.

Les mer om hvordan vi jobber med våre leverandører

I 2023 kåret vi føste vinner av Ombruksprisen for alle som bygger med restematerialer og ombrukt tre. Vi fokuserte også på synliggjøre miljøkolleksjonen BRA NOK der vi utfordrer hva det betyr å ta vare på ressursene.

Les mer om BRA NOK her

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish