INNOVASJON | INFRASTRUKTUR

I 2023 har vi redusert innkjøpet av plast med ytterligere 17 tonn gjennom summen av en rekke små og store tiltak.
Samarbeid og leieavtale med Looping fortsatte, og ytterligere 50 gjenbrukscover med strikkløsning reduserte behovet for engangsplast mellom justerverk og høvel på avdeling Larvik. I 2023 har ca 2160 pakker blitt beskyttet med Looping og unngått engangsplast.
Dette prosjektet har satt i gang flere initiativ på andre avdelinger der engangsplast gjenbrukes til internt bruk.

Les mer om emballasje her

Alle våre produkter skal dokumenteres gjennom livsløpet, og fra å fokusere på utslipp fra vugge (skogen) til port (ferdig i vår produksjon) har flere av produktene vi i dag jobber med særskilte kvaliteter for å redusere avfall på byggeplass eller påvirkning i bruksfase.
At alle fasene i livsløpet til produkter påvirker har vi jobbet med å heve kompetansen rundt i 2023.

Les mer om miljødokumentasjon her

Vi har flere år engasjert oss i å kunne levere avfallsfritt og eksaktkappet og å få fest mulig langlevende treprodukter ut av hver tømmerstokk. 
I vår verdikjede har etterspørselen etter fotkappet økt i takt med industrialisering og elementbyggeri. Det gir svinn hos oss og ofte mer svinn hos kunde.
I 2023 ble anlegget ved vår fabrikk i Hof bygget og i 2024 lanserer vi EKSAKT. Eksakte lengder, eksakt merking, eksakt pakking og leveranse. Målet er eksakt montering i industriproduksjon og på større byggeplasser.

Les mer om ressursbruk her

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish