ANSTENDIG JOBB | ØKONOMISK VEKST

HMS kommer alltid først og vi har ikke hatt skader som er definert som alvorlige i 2023. Fall- og skliskader og kutt fra skarpt verktøy er de skadene med høyest frekvens.
Tiltak har vært gjort innen kompetanse og opplæring, organisering, økt bruk av vern- og sikkerhetsutstyr og teknologi.

Les mer om HMS her

Med økte priser på alle innsatsfaktorer og energi har bærekraft blitt mer målbart økonomisk. Ressurseffektivitet for hele tømmerstokken og alle innsatsfaktorene vi bruker har forsterket fokus når prisene stiger. I 2023 har vi fått bedre datagrunnlag og flere målinger som gir viktig innsikt til videre forbedring.

Les mer om ressurser her

I 2023 har selskapet ytterligere forsterket fokuset på Bærekraft gjennom oppdatering på WorkPlace, og i direktørens ukebrev. For å engasjere flere i å gjøre en innsats, og samtidig legge fokuset på å se etter det positive kollegaer gjør ble det i 2023 lansert kvartalsvis kåring av en MiljøSuperHelt på hver avdeling. I 2023 kåret selskapet 14 MiljøSuperHelter.

Les mer om arbeidsmiljø her

2023 var et krevende år for byggebransjen, men for selskapets del ble salget bedre enn forventet i volum, mens trelastprisene falt. Tømmerleverandørene klarte ikke å levere bestilt volum til selskapet, og i lange perioder gikk flere av våre sagbruk med redusert produksjon. Dette svekket leveringsevne, og økte produksjons- og distribusjonskostnadene, og samlet utslipp per produserte enhet. 

Copyright på alt innhold og bilder tilhører Bergene Holm AS
Bergene Holm AS har ikke ansvar for innhold på sider det linkes til
Utviklet av Aplia - Powered by eZ Publish